Mijn eerste opdracht afgerond, en een tweede vandaag bevestigd.

Ik maak mijn eigen pad… (Zie Alice;-))

Mijn eigen pad bewandelen door voor mezelf te beginnen.

Vandaag heb ik officieel mijn eerst opdracht afgerond.

Voor Rob Vos, ontwikkelaar van Move a-Head heb ik de tekstredactie gedaan en inhoudelijk van input en schrijfwerk voorzien. Vandaag vertelde hij me dat de interventie nu dan is ingediend voor de Databank Effectieve Interventies. Zijn gedragsgerichte interventie om kinderen te ondersteunen in hun sociaal emotionele ontwikkeling is zijn droom. Fijn dat ik daar door het uitoefenen van mijn droom iets aan heb kunnen bijdragen.

Ik vond het leuk om te doen, dus mocht ik hierin iets kunnen betekenen, neem dan vooral contact op!

Samen de wonderlijke kracht van mensen en de wonderlijke wereld nog mooier maken.

Tot snel?

Groeten, Daphne

Foto van Martino Pietropoli op Unsplash

Foto van Martino Pietropoli op Unsplash